TAWT TAWT

 

WU TANG CLAN, GRÖNA LUND

var på plats utanför grönalund 9 på morgonen då det öppnade kl 3
träffade härliga människor från söder
kön kl 11
wu tang preparty på tyrol. gratis wu gadds, stod nästan längst framme tills jag fick panik över platserna vid scenen och sprang tillbaka
träffade världens bästa stockholmare. cora hade en keps med pac's alla tattoos.jag vill ha!!
jag och cora träffade näääk
DJ MATHEMATICS
WU TANG CLAN!!!!!!
on tha stage
jag och julia fick ravea loss tills showen var slut upp på scenen
absolut bästa någonsin!!
 
 
 
 

FÖRSTA OCH ANDRA DAGEN PÅ SISTA ÅRET

Läser sjuka kurser men ser framemot att bli kloookare! haha

. . . . . .

Efter alla förseningar och flygbyten landade jag äntligen i umestad vid 3 igår och for direkt till sjukhuset och umgicks med bästaste människan, åt godaste pizza, kollade på Simpsons och lekte inne på lekterapin


GATUSLANG

gatuslang med pontus är bland det bästa jag vet att lyssna på tillsammans med kärleksattacken med ametist, perfekt att ha i lurarna när man gör whatevverrr och nu har det kommit än ny intervju med pontus, och denna gång med en av mina absoluta favvo tjejer! klicka så kommer ni direkt dit::))))
 
 

ARLANDA

Så jävla uttråkad


När alla barnen gick till skolan


17 AUGUSTI

hade en skitbra födelsedag som firades med massa härliga människor på båten, tack alla som var där för att fira mina 18 jordsnurr här i denna värld! 
 

FREDAG

släkten kom på besök och gjorde normal buurthdaystuffs hade kul och fick fina presenter!haha

HUGE



...............

flyttar om 2 veckor, så har spenderat kvällen med att plocka ner allting jag har på väggarna på min nedervåning och packat massa annat. ser ut som ett rum med förlorade drömmar, hur kan människor leva med vita kala väggar? fan vad tråkigt.. har nu kvar hela övervåningen som för tillfället ser ut som en katastrofplats, kom hem och dumpade alla kläder på golvet. så mycket mer simpelt när man ser vart man har alla sina kläder! eller är det bara jag som tycker det?
/////ledsen evelina på toalettgolvet
 

GADDDDD


URKULT

Urkult var svin nice hatar på mig själv som inte varit där tidigare!! Och vara volontör var det bästa jag kunde tror jag, träffade en massa härliga människor och vi hade alltid kul när vi jobbade!!


RSS 2.0